Car sticker

Carola Grutter werkt als GZ-psycholoog in Psychologiepraktijk Haarlem Noord. Ze richt zich op volwassenen die over het algemeen goed functioneren, maar tijdelijk vastlopen in hun leven door bepaalde lastige omstandigheden en/of patronen. Veelal ervaren mensen die zij ziet angsklachten, depressieve klachten of voelen zij zich opgebrand. Therapie is kortdurend en wordt gegeven binnen de generalistische basis GGZ. Behandelvormen die zij hanteert in de gesprekken zijn o.a. Cognitieve Gedragstherapie en EMDR.
Na haar studie klinische psychologie aan de UvA, die zij cum laude afrondde, is Carola Grutter in 2005 gaan werken bij Riagg Rijnmond. Zij deed daar zowel kortdurende behandelingen voor mensen met lichte problematiek aan de voordeur als langdurige behandelingen voor mensen met meer complexe en langer bestaande problematiek op de afdeling psychotherapie.
In 2009 voltooide zij de vervolgopleiding tot GZ-psycholoog. Aangezien kortdurende behandelingen, mede door de grotere mate van gelijkwaardigheid binnen het contact met de client, haar het meeste aanspraken, besloot zij in de eerstelijn te gaan werken bij Pep-psychologen te Amsterdam.
Nu zij in 2013 moeder is geworden en zich gevestigd heeft in Haarlem, is zij naast haar werk als zelfstandige bij Peppsychologen te Amsterdam Psychologiepraktijk Haarlem Noord gestart. Naast het moederschap zijn haar grote passies reizen en schilderen.

Response to this project

characters left

No comments yet.